Η Elval Colour, είναι μια δυναμική ελληνική εταιρία παραγωγής βαμμένου αλουμινίου, που ιδρύθηκε το 1977. Είναι θυγατρική εταιρία του Ομίλου ΕΛΒΑΛ που αποτελεί τον κλάδο παραγωγής, επεξεργασίας και εμπορίας των προϊόντων αλουμινίου της ΒΙΟΧΑΛΚΟ. Η εταιρία διαθέτει δύο εργοστάσια στην Ελλάδα με εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας και 135 άτομα προσωπικό. Περισσότερο από το 95% της παραγωγής της εταιρίας εξάγεται σε συνολικά 60 χώρες. Αναλυτικότερα, η Elval Colour παρέχει στους μεγαλύτερους κατασκευαστές ειδικών αρχιτεκτονικών εφαρμογών βαμμένα φύλλα και ρόλους για κατασκευή οροφών, υδρορροών YDORAL®, φεγγιτών, εφαρμογές σκιαδίων και συστημάτων σκίασης, αυλακωτών φύλλων ELVAL EΝF Corrugated, διάτρητων ρόλων και φύλλων ELVAL EΝF Perforated, συμπαγή φύλλα αλουμινίου για επενδύσεις όψεων ELVAL ENFTM, καθώς και σύνθετα φύλλα αλουμινίου etalbond®. Η εταιρία καλύπτει όλη την γκάμα προϊόντων βαμμένου αλουμινίου για το κέλυφος ενός κτηρίου. Mε ένα πλήρες σύνολο προϊόντων και λύσεων η εταιρία έχει ως στόχο να δημιουργεί υλικά που να μπορούν να υλοποιήσουν το αρχιτεκτονικό όραμα, συμμετέχοντας δυναμικά στη δημιουργία καινοτόμων αρχιτεκτονικών χώρων. Η Elval Colour είναι μέλος της European Coil Coating Association (ECCA), της Ευρωπαϊκής Ένωσης Αλουμινίου έχει πιστοποιηθεί με BBA, DIBT, CSTB, UAE Civil Defense και έχει διαπιστεύσεις ISO 9001-2008, ISO 14001-2004 και OHSAS 18001.

Η EUROPA PROFIL ΑΛΟΥΜΙΝΙΟ Α.Β.Ε. είναι η ισχυρότερη εταιρία διέλασης στην Ελλάδα. Ιδρύθηκε το 1974 από τον Λυμπαρίτ Τ. Τζιρακιάν+ και έκτοτε αναπτύσσεται με συνεχείς επενδύσεις σε μηχανολογικό εξοπλισμό, τεχνολογία και σε ανθρώπινο δυναμικό.
Σήμερα 40 και πλέον έτη αργότερα έχει υλοποιήσει το στόχο της να γίνει μία από τις μεγαλύτερες και πιο αναγνωρισμένες εταιρίες αλουμινίου στην Ελλάδα με περισσότερους από 350 υπαλλήλους.
Βασικά χαρακτηριστικά της σημερινής EUROPA PROFIL είναι η σταθερότητα και η δυναμική. Τα χαρακτηριστικά αυτά πηγάζουν από την πολυετή παρουσία στην αγορά, το διαρκώς εξελισσόμενο μέγεθός, το οργανωμένο δίκτυο, τη θέση της στη συνείδηση του Έλληνα καταναλωτή αλλά και την κερδοφόρα επιχειρηματική της δραστηριότητα.
Με βάση τα παραπάνω χαρακτηριστικά η εταιρία λειτουργεί σήμερα πρωταγωνιστικά στην αγορά με προσήλωση στην ποιότητα των παραγόμενων προϊόντων και των υπηρεσιών που προσφέρει στο δίκτυο της, τους συνεργάτες της και τους τελικούς χρήστες.

Από την ίδρυσή της το 1982, η ALUMINCO έθεσε ως σκοπό της, την καινοτομική δραστηριότητα, στον τομέα της έρευνας, ανάπτυξης και παραγωγής, προϊόντων αλουμινίου, υψηλής ποιότητας και αισθητικής. Η επιλογή αυτή ανέδειξε σταδιακά την ALUMINCO ανάμεσα στις ηγετικές ελληνικές βιομηχανίες αλουμινίου και στις πλέον σεβαστές και αναγνωρίσιμες παγκοσμίως. Σήμερα, αξιοποιώντας πάνω από τρεις δεκαετίες εμπειρίας στον χώρο, έχει μετεξελιχθεί σε μια ολοκληρωμένη, κάθετη βιομηχανία αλουμινίου. Κύριο χαρακτηριστικό της είναι η ευρύτερη γκάμα πιστοποιημένων προϊόντων στην αγορά, σε συνδυασμό με την ανθρώπινη και αποτελεσματική εξυπηρέτηση. Οι κεντρικές εγκαταστάσεις της ALUMINCO Α.Ε. βρίσκονται στα Οινόφυτα Βοιωτίας σε συνολικά 34.000 τ.μ. ιδιόκτητης γης.