Άκρως ενδιαφέρουσες η Γ. Συνέλευση ΣΕΚΑ & η Εσπερίδα για το χρώμα

Μια άκρως ενδιαφέρουσα εκδήλωση για το χρώμα πλαισίωσε τη Γ. Συνέλευση ΣΕΚΑ & κέρδισε απόλυτα τις εντυπώσεις

Tην Τετάρτη 15 Μαΐου 2019 πραγματοποιήθηκε η ετήσια Γενική Συνέλευση του Συνδέσμου, παράλληλα με τη διεξαγωγή εσπερίδας με θέμα «Το χρώμα και το αλουμίνιο», στο Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης στον Ταύρο.

Η συνεδρίαση ήταν ιδιαίτερα επιτυχημένη, με μεγάλη συμμετοχή, σε ένα μοντέρνο χώρο που αναβάθμισε το γεγονός. Έγινε με παρουσία προσκεκλημένων, φίλων και μελών του Συνδέσμου, που έδωσαν ιδιαίτερο παλμό στη συνάντηση και τα θέματα της συνέλευσης. Oι ομιλίες ήταν ουσιώδεις και δυναμικές και κράτησαν αμείωτο το ενδιαφέρον του κοινού. Την έναρξη έκανε ο Αντιπρόεδρος του ΣΕΚΑ κ. Σ. Δεμένεγας, συντονιστής της εσπερίδας. Στη συνέχεια χαιρέτισαν ο Πρόεδρος του ΣΕΚΑ κ. Κ. Διαμαντής και οι διακεκριμένοι χορηγοί, κ. Ν. Βλαχάκης – ΝΕΟΚΕΜ, κ. Γ. Καλογεράκης – ELVIAL και κ. Σ. Γριβέας – ALUMINCO.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους οι:

 • Οι πρώην πρόεδροι του ΣΕΚΑ, οι κ.κ. Γ. Δαμανάκης, Γ. Μυλωνάκης, Γ. Λιοφάγος, Κ. Λένος και η κα Δ. Κοντελέ
 • O Πρόεδρος της Ελληνικής Ένωσης Αλουμινίου, κ. Γ. Δουκίδης
 • Ο Πρόεδρος του Συνδέσμου Εμπόρων Αττικής, κ. Μ. Ιωαννίδης
 • Ο Πρόεδρος του Πανελλήνιου Συνδέσμου Εταιρειών Μόνωσης, κ. Α. Ανδρέου
 • Ο Γ. Δ/ντής του Ελληνικού Ινστιτούτου Πυροπροστασίας Κατασκευών, κ. Γ. Μυλωνάκης
 • Ο Δ/ντής Διεθνούς Ανάπτυξης στην SWISS APPROVAL, κ. Μ. Τζαφέρης
 • Ο εκπρόσωπος του IFT ROSENHAIM, κ. Γ. Μουστακίδης

Ομιλητές & Ομιλίες

 • Ο κ. Σ. Ξανθόπουλος, Γενικός Διευθυντής ENERGY LINE με θέμα «14ο Συνέδριο «Αλουμίνιο & Αρχιτεκτονικές Κατασκευές» Ζάππειο 1-3/11/19 – Ένα μοναδικό γεγονός για το κύρος του κλάδου
 • Η κα Ά. Πλατανιώτη, Αρχιτέκτων ΕΜΠ, Μ.Α Ph.D, συνεργάτης του Γραφείου Μελετών Αλέξανδρου Ν. Τομπάζη Α.Ε με θέμα «Το χρώμα και το αλουμίνιο»
 • Ο κ. Σ. Δεμένεγας, Αντιπρόεδρος ΣΕΚΑ με θέμα «Το χρώμα με τα μάτια του κατασκευαστή»
 • Ο κ. Γ. Μπολιάς, Χημικός, Διευθυντής Πωλήσεων ΝΕΟΚΕΜ με θέμα «Η πρόταση αξίας του παραγωγού χρώματος»

Δείτε όλες τις παρουσιάσεις και πλούσιο φωτογραφικό υλικό στο site μας
Δείτε αποσπάσματα ομιλιών στο κανάλι μας

Με το πέρας της εσπερίδας τα τακτικά μέλη του ΣΕΚΑ πραγματοποίησαν την Ετήσια Γενική Συνέλευση. Ο οικονομικός διευθυντής του ΣΕΚΑ κ. Ν. Πρεβελιανάκης παρουσίασε στα μέλη την ανάλυση του Ισολογισμού του 2018, δόθηκε έγκριση και απαλλαγή στο Δ.Σ. από το σώμα της Γ. Συνέλευσης και κατατέθηκε ο Προϋπολογισμός του 2019.

Ακολούθησε ανοικτή συζήτηση με πάνελ ομιλητών αποτελούμενο από τον Πρόεδρο του ΣΕΚΑ κ. Κ. Διαμαντή, τον κ. Γ. Μυλωνάκη, τον κ. Σ. Δεμένεγα και τον κ. Γ. Μουστακίδη με θέμα: «OI ΘΕΣΕΙΣ ΤΟΥ ΣΕΚΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΗΛΩΣΗ ΕΠΙΔΟΣΗΣ ΚΑΙ ΣΗΜΑΝΣΗΣ CE ΕΞΩΦΥΛΛΩΝ». Το Δ. Σ. δεσμεύτηκε άμεσα να διεξάγει μια ημερίδα με μοναδικό θέμα την πιστοποίηση των εξωφύλλων, με σκοπό να ενημερώσει τα μέλη του και όχι μόνο.

Η συνέλευση ήταν πετυχημένη και αναδείχθηκε η αξία του να είναι κάποιος μέλος του ΣΕΚΑ, σε μια εποχή που τα συγκριτικά πλεονεκτήματα κάνουν τη διαφορά. Ο ΣΕΚΑ θα ήθελε να ευχαριστήσει όλους όσους συμμετείχαν σε αυτήν, ιδιαίτερα τους χορηγούς, που για άλλη μια φορά έδειξαν έμπρακτα ότι στηρίζουν και βρίσκονται στο πλευρό του Συνδέσμου σε κάθε προσπάθειά του.

Ιδιαίτερα ευχαριστούμε τους ανθρώπους της εταιρείας Energy Line που συνέβαλαν στην άψογη διοργάνωση και διεξαγωγή της συνάντησης του Συνδέσμου.


ABOUT THE AUTHOR

dmtrs