Αμείωτο το ενδιαφέρον στο 1ο After Work Meeting 2019

Πολύ σημαντικές γνώσεις και ανταλλαγή απόψεων στο 1ο After Work Meeting 2019

Οργάνωση Παραγωγής Μικρών & Μεσαίων Επιχειρήσεων
για την οποία έπεται συνέχεια…

Αμείωτο κράτησε το ενδιαφέρον το θέμα Οργάνωση Παραγωγής Μικρών & Μεσαίων Επιχειρήσεων, που επιλέχθηκε για το 1ο After Work Meeting 2019, το οποίο πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία την Τετάρτη 17 Απριλίου, στο Ελληνικό Ινστιτούτο Συγκολλήσεων, στην Ελευσίνα.

Την εκδήλωση άνοιξε ο Γεν. Διευθυντής της ENERGY LINE και Υπεύθυνος Επικοινωνίας του ΣΕΚΑ, κ. Σωκράτης Ξανθόπουλος και χαιρέτησε ο Πρόεδρος του ΣΕΚΑ κ. Κώστας Διαμαντής. Στη συνέχεια ο Νίκος Πρεβελιανάκης, ταμίας του Συνδέσμου, έκανε αναφορά στον λόγο που έγινε η αφορμή για αυτήν τη διοργάνωση, που ήταν η διαφορετική κοστολόγηση κατασκευαστών για το ίδιο έργο και έδωσε τον λόγο στον ομιλητή κ. Κωνσταντίνο Μασούρα, Μηχανολόγο – Μηχανικό (ALKAT – ΔΑΜΑΝΑΚΗΣ).

Ο ομιλητής κ. Κ. Μασούρας, ξεκινώντας από τις βασικές έννοιες της παραγωγής, των συστημάτων παραγωγής, των προϊόντων και της παραγωγικής διαδικασίας, πέρασε στην παραγωγικότητα και την αποτελεσματικότητα της παραγωγής και τόνισε τη σημασία που έχει η ανθρώπινη κουλτούρα στην οργάνωση παραγωγής μιας επιχείρησης.

Το τέλος της παρουσίασης ακολούθησε διάλογος με πολύ ενδιαφέρουσες απόψεις και την ομόφωνη γνώμη, ότι το θέμα έχει απλώς θιχτεί και πρέπει να αναπτυχθεί και να αναλυθεί σε επόμενες συναντήσεις.

ABOUT THE AUTHOR

dmtrs