ΔΙΕΞΑΓΩΓΗ ΕΚΛΟΓΟΑΠΟΛΟΓΙΣΤΙΚΗΣ ΓΕΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ ΤΟΥ ΣΕΚΑ

Αγαπητοί Συνάδελφοι,

Σας ενημερώνουμε ότι η Τακτική Εκλογοαπολογιστική Γενική Συνέλευση του Συνδέσμου, θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 26 Σεπτεμβρίου 2020 στο ELEFSINA HOTEL από τις 10:00π.μ. – 4:00μ.μ.

H επίσημη πρόσκληση καθώς και το αναλυτικό πρόγραμμα της Εκλογοαπολογιστικής Γενικής Συνέλευσης θα σας αποσταλεί σύντομα.

Υπενθυμίζουμε ότι όποιος Συνάδελφος επιθυμεί να βάλει υποψηφιότητα για την ανάδειξη του στο Διοικητικό Συμβούλιο ή στην Ελεγκτική Επιτροπή του Συνδέσμου, θα πρέπει να δηλώσει τα στοιχεία του στην Γραμματεία του Συνδέσμου με fax: 210 4512011, ή με e-mail: info@seka.org.gr (κατεβάστε την φόρμα υποψηφιότητας πατώντας εδώ), διευκρινίζοντας αν βάζει υποψηφιότητα για το Διοικητικό Συμβούλιο ή για την Ελεγκτική Επιτροπή έως την Τετάρτη 23 Σεπτεμβρίου.

Θεωρούμε ότι η παρουσία όλων των Συναδέλφων σε αποφάσεις που αφορούν τη Διοίκηση του Συνδέσμου είναι επιτακτική ανάγκη.

Δεν πρέπει να λείψεις, γιατί η Γενική μας Συνέλευση δεν είναι απλά ένα τυπικό γεγονός, αλλά ένα γεγονός που προετοιμάζει ένα μέλλον συνεργασίας και αλληλοϋποστήριξης μεταξύ των επιχειρήσεων – μελών μας, που θα μας θωρακίσει απέναντι στα απαιτητικά και ανταγωνιστικά δεδομένα της αγοράς.

Πρέπει να είσαι εκεί, για να ενώσουμε τις φωνές και τις δυνάμεις μας, να αναδείξουμε τα συγκριτικά πλεονεκτήματα του υλικού μας, να εκμεταλλευτούμε από κοινού όλες τις ευκαιρίες που υπάρχουν στον εθνικό και ευρωπαϊκό ορίζοντα.

Συνάδελφοι, ο ΣΕΚΑ είναι ο μοναδικός σύνδεσμος που εκπροσωπεί αμιγώς επιχειρήσεις κατασκευών αλουμινίου.

Έλα να σου δείξουμε τα οφέλη που σου προσφέρει ο ΣΕΚΑ!

Γιατί ο ΣΕΚΑ είναι η φωνή σου και δυναμώνει με την συμμετοχή σου!

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με τη γραμματεία του Συνδέσμου, κα Βασιλική Τάγκα.

Τηλ.: 210.49.45.444 / 6907886099


Ο ΣΕΚΑ παρακολουθεί στενά τις ενημερώσεις για τον COVID-19 και φρόντισε ώστε ο χώρος διεξαγωγής της Γενικής Συνέλευσης να τηρεί όλα τα πρωτόκολλα υγιεινής και ασφάλειας, όπως αυτά ορίζονται τόσο από τον Εθνικό όσο και από τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας. Διαβάστε όλα τα μέτρα προστασίας εδώ.

ABOUT THE AUTHOR

dmtrs